Home Informaţii la zi UTILBEN își deschide un sediu în județul Iași, pentru a fi mai aproape de constructorii din zona Moldovei
UTILBEN își deschide un sediu în județul Iași, pentru a fi mai aproape de constructorii din zona Moldovei

UTILBEN își deschide un sediu în județul Iași, pentru a fi mai aproape de constructorii din zona Moldovei

0

Compania românească UTILBEN, unul dintre liderii industriei naționale de utilaje agricole și de construcții, își deschide sediu în județul Iași, pentru a fi mai aproape de clienții din Moldova și pentru a contribui activ la dezvoltarea mediului antreprenorial din zonă.

Inaugurarea are loc joi, 7 iulie, de la ora 14:00, iar clienții, colaboratorii, partenerii și furnizorii UTILBEN sunt invitații de seamă ai acestui eveniment. Adresa este strada Transagropolis, numărul 4, în localitatea Lețcani din județul Iași.

Participanții vor avea ocazia să viziteze, în premieră, noul atelier de service pentru utilaje de construcții, centrul de vânzări de piese și atașamente și o zonă expozițională exterioară, care se întinde pe 2.500 de metri pătrați. Gama de produse prezentate include buldoexcavatoare, miniexcavatoare, motostivuitoare, nacele, precum și atașamente.

Antreprenori, constructori și pasionați ai utilajelor sunt invitați să descopere cele mai noi echipamente în domeniu, menite să le dezvolte afacerea. Participanții la inaugurarea sediului UTILBEN din Iași vor avea ocazia să cunoască potențiali parteneri din domeniul lor de activitate, să beneficieze de consultanță de specialitate din partea experților UTILBEN și să testeze utilajele expuse.

Sediul UTILBEN din Iași este al treilea deschis de compania românească în decurs de mai puțin de un an, după cele din județul Cluj și București. Este un indicator clar ar evoluției rapide și dezvoltării sustenabile. Compania UTILBEN a fost fondată în anul 2006, de către soții Ruben și Oana Marian, și are peste 110 angajați. Oferta de utilaje și atașamente de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro.

UTILBEN este o companie vizionară, care investește în creșterea calității serviciilor pe care le oferă și care pune accent pe diversificarea gamei de utilaje din portofoliu. Iar inaugurarea sediului din Iași este un pas important în direcția dezvoltării companiei UTILBEN. Zona Moldovei are nevoie de un furnizor serios de utilaje, atașamente și piese, are nevoie de service performant și are nevoie de profesioniști în domeniu, așa că deschiderea unui sediu în județul Iași a fost o mișcare firească pentru UTILBEN.

Vă așteptăm la noul sediu UTILBEN în data de 07.07.2021, de la ora 14:00!

 

Acces: Gratuit, pe bază de invitație

Înscriere eveniment: utilben.ro/iasi

Program eveniment: 14:00 – 17:00

Adresa: Strada Transagropolis, numărul 4, localitatea Lețcani, județul Iași

PR eveniment și persoană de contact: Cătălin Vlăsceanu, specialist marketing UTILBEN, telefon 0723 12 10 11, email catalin.vlasceanu@utilben.ro

tags: