Home Constructii Siguranță completă cu plasele de protecție Doka
Siguranță completă cu plasele de protecție Doka

Siguranță completă cu plasele de protecție Doka

0

Construcțiile reprezintă unul dintre cele mai periculoase domenii, prin urmare o atenție deosebită ar trebui acordată siguranței în lucru. Doka România vine în întâmpinarea acestei necesități prin furnizarea pe piața locală a plasei de protecție Doka. Aceasta este fabricată în conformitate cu legislația europeană EN 1263-2 Tip T, fiind cel mai des utilizat tip de plasă la nivel internațional.

Rolul plasei de protecție Doka este de a preveni diverse accidente  cauzate de căderea necontrolată a obiectelor de la înalțime. Fiind amplasată la exteriorul clădirii, protejează atât lucrătorii ce se află la nivele inferioare plasei, cât și persoanele aflate în proximitatea clădirii în lucru.

Cele două lungimi ale plasei de protecție (4,00 m și 6,00 m) conferă sistemului versatilitate în utilizare (acesta putând fi amplasat pe diverse tipuri de clădiri), dar și o protecție optimă prin lățimea generoasă de 3,10 m.

Prin tratarea plasei de protecție contra radiațiilor UV și fabricarea elementelor metalice din aluminiu se obține o durată de utilizare extinsă, dar și o greutate relativ redusă per sistem. În plus, plasele de Protecție Doka sunt ușor de utilizat și versatile, putându-se adapta ușor la diverse structuri și înălțimi de nivel.

Primele livrări în România au fost deja realizate către șantiere, de unde compania a obținut un feedback pozitiv, dar și certitudinea faptului că există potențial de dezvoltare în domeniul siguranței în lucru.

Despre Doka

Doka oferă soluţii de cofrare pentru toate domeniile de construcţii – indiferent dacă este vorba despre zone rezidenţiale, construcţia de drumuri, extinderea reţelei de energie sau despre construirea celei mai înalte clădiri din lume. Structurate după un concept modular, acestea sunt perfect compatibile între ele, economisindu-se astfel materiale, timp şi costuri pe şantier.

Consilierea şi asistarea profesionistă a firmelor de construcţii pe şantier reprezintă competenţa nucleu a companiei. Având peste 160 de unităţi de distribuţie şi logistică în peste 70 de ţări, Doka dispune de o reţea de distribuţie performantă, garantând astfel punerea la dispoziţie rapidă şi profesionistă a materialelor şi a suportului tehnic – indiferent de amploarea şi complexitatea obiectivului de construcţii.

Compania deține 160 locaţii principale la nivel mondial, răspândite pe 5 continente, în nu mai puțin de 70 de ţări.