Home Informaţii la zi LAYHER – sinonim al istoriei schelelor
LAYHER – sinonim al istoriei schelelor

LAYHER – sinonim al istoriei schelelor

0

În anul 1985, Layher Holding GmbH & Co. KG lansa pe piață sistemul de schelă pentru crearea de evenimente – scene, tribune și standuri. În prezent, infrastructura este compusă din componente Allround, sistem de schelă modulară ce a apărut pe piață încă din anul 1974 și utilizat cu succes în stațiile de distribuție energie, industria minieră, industria construcțiilor de vapoare și aeronave, construcții industriale și civile.

Încă de la apariția sa, sistemul de schelă modulară Allround a suferit multiple îmbunătățiri, astfel încât să devină mai eficient: mai ușor de montat, de manipulat și mai simplu de transportat.

Avantajele sistemului Allround Lightweight

Layher Lightweight este ultima variantă a sistemului Allround, o îmbunătățire din punct de vedere al caracteristicilor tehnice și al greutății per element, rezultând astfel componente cu o greutate redusă, dar cu capacități portante crescute.

Rapiditate: Materialele noi cu grosimi mai mici ale pereților componentelor și noile procese de producție reduc greutatea fiecărui element în parte, păstrând aceeași mare capacitate portantă.

Economie: Un singur tip de stâlp atât pentru construcțiile tip de schelă, cât și pentru schelele suspendate.

Siguranță: Funcția AutoLock permite asamblarea dintr-o poziție sigură.

Ergonomie: Mărirea înălțimii libere cu până la 10 cm oferă spațiu de lucru mai mare, soluția fiind eficientă și prin prisma reducerii volumului de transport.

Versatilitate: Poate fi îmbinat cu toate componentele Layher.

Pentru crearea standurilor, platformelor, a scenelor și a tribunelor, sistemul Allround se completează cu componente tip ale sistemului EVENT.

UNTOLD 2018 – zece scene, sute de artiști internaționali, peste 200 tone de schelă

UNTOLD 2018, desfășurat în perioada 2-5 August 2018 a continuat tradiția anilor precedenți, scenele realizate cu sistemele Layher reunind nume grele din lumea muzicii: The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike, etc. Cifrele celui mai mare festival de muzică electronică din România sunt impresionante: în cele patru zile de muzică peste 355.000 de oameni au fost prezenți la Cluj-Napoca, iar festivalul a generat cheltuieli de aproximativ 85 milioane de lei.

Layher a fost prezent prin asigurarea schelei necesare atât pentru construcția scenei principale și a celor 9 scene secundare, cât și la asigurarea căilor de evacuare și a platformei din zona V.I.P., însumând peste 200 tone de schelă.